VPN-palvelut ja yhteydet

VPN-palvelut

Sivulla on listattu parhaat vpn-palvelut auttaaksemme sinua valitsemaan sopivan palvelun itsellesi. Päivitämme sivua säännöllisesti sekä lisäämme ja päivitämme sivulle vpn-palveluiden hintoja sekä mahdollisia tarjouksia.

Mikä on VPN?

VPN eli Virtual Private Network on vahvasti salattu yhteys kahden eri verkon välillä. VPN-yhteyksiä on erilaisia mutta lyhyesti kerromme vain kahdesta vaihtoehdosta. Yleensä kotikäytössä käytetään tietokoneelta palvelimelle otettavaa suojattua yhteyttä mutta yhteystapa on myös käytössä yrityksissä mm. etätyöhön tarkoitettu verkkoyhteys.
Toinen yhteysmuoto on kahden eri toimipisteen yhdistäminen internetin ylitse, vahvasti suojatun yhteyden avulla. Tällainen yhteystapa on usein käytössä yritysverkoissa. Näin yritykset voivat liittää eri rakennuksia yhteen tietoverkkoon ja eri paikkakunnilla olevilla käyttäjillä on pääsy yrityksen verkkoon ja tiedostoihin.

VPN tunneli
KUVA PIXABAY

VPN-yhteyden edut

VPN-yhteyden avulla voit parantaa tietoturvaa ja voit olla täysin anonyymi internetissä. VPN-yhteys on hyvä olla päällä jos käytät esim. kahvilan julkista WLAN/WIFI verkkoa. Yhteyden avulla suojaat tietokoneesi sekä tietosi tirkistelijöiltä ja luvattomilta vierailijoilta.
Toinen hyvä ominaisuus on, että voit piilottaa sijaintisi ulkopuolisilta. Sijainnin piilottamisessa on suuri hyöty silloin kun haluat katsoa eri maiden paikallisia tv-sarjoja sivustoilla, jotka sallivat käytön ainoastaan tietyistä maista.

VPN-yhteys ja etätyö

Usein yritykset käyttävät VPN-yhteyksiä joiden avulla työntekijä voi kirjautua yrityksen verkkoon paikasta riippumatta. VPN-yhteys mahdollistaa etätyön tekemisen vaikka kesämökin laiturilta.

Mistä voin hankkia VPN-yhteyden kotiin?

Voit valita alla olevista vaihtoehdoista itsellesi sopivan palveluntarjoajan.

ExpressVPN

Yleistä tietoa

VPN yhteys

ExpressVPN on turvallinen ja tarjoaa hyvän AES-256 salauksen. Palvelimia on nykyään yli 3000 kpl ja ne sijaitsevat 94 eri maassa sekä 160 eri kaupungissa. Palvelun avulla saat suojattua ja piilotettua laitteesi helposti. Palvelussa ei ole nopeusrajoituksia ja palvelimia voit vaihtaa tarpeen mukaan.
ExpressVPN palvelussa ei ole ohjelmakohtaisia rajoituksia. Voit käyttää suoratoistopalveluita sekä P2P-palveluita mistä päin maailmaa tahansa. VPN-palvelu on helppo ja nopea asentaa. Palveluun on saatavilla myös selain laajennuksia mm. Firefox ja Chrome selaimille.

Laitteet

ExpressVPN suojaa kaikki laitteesi. Palvelu on mahdollista hankkia Windowsille, Macille, iOS:lle, Linuxille, pelikonsoleille ja äly-TV:lle. VPN-palvelu on mahdollista ottaa käyttöön myös reittimiin, jolloin saat kaikkiin kotiverkon laitteille turvallisen vpn-yhteyden. ExpressVPN on saatavilla myös älypuhelimiin sekä tablet tietokoneisiin.
ExpressVPN palvelun saat kaikkiin kodissasi tarvittaviin laitteisiin.

 

Hinta

ExpresVPN hinnasto

ExpressVPN on hintava vpn-palvelu. 1 kuukauden hinta on 12,95€/kk,
6 kuukauden tilauksen hinta on 9,99€ /kk ja 1 vuoden tilaus on 8.32€/kk.
ExpressVPN tarjoaa 100% rahat takaisin takuun 30 päivän ajan palvelun hankkimisesta.

Parhaat ominaisuudet palvelussa

– Luotettavat, rajoittamattomat ja nopeat yhteydet.
– Vahva AES 256 salaus.
– SmartDNS
– DNS/IPv6-vuotosuojaus
– P2P-ohjelmat ovat sallittuja.
– Suoratoistopalvelut sallittuja
– 100% 30 päivän rahat takaisin takuu.

Palvelun miinukset

– Mimimaaliset yhteyslogit

Verkkosivut

ExpressVPN kotisivut ovat helppokäyttöiset ja suomenkieliset. Sivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset

Asiakaspalvelu

ExpressVPN panostanut paljon asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu onkin palveluntarjoajien parhaimmistoa. Asiakaspalvelun livechat toimii 24/7 vuoden jokaisena päivänä.
Tutustu ExpressVPN palveluihin tästä: *ExpressVPN kotisivu

NordVPN yhteys toimii 59 eri maassa

Yleistä tietoa

NordVPN vpn-palvelu

*NordVPN on turvallinen ja erittäin korkeatasoisen suojan tarjoava vpn-palveluntarjoaja. Heillä on palvelimia nykyään 5676 kpl ja ne sijaitsevat 59 eri maassa. Palvelun avulla saat suojattua ja piilotettua laitteesi maantieteellisesti. Palvelussa on mahdollista käyttää 6 laitetta samanaikaisesti.
NordVPN tarjoaa armeijatason suojauksen käyttäjilleen. P2P lataukset on sallittu palvelussa. Voit käyttää vpn-palvelua myös suoratoistoon ja katsoa lempiohjelmiasi sijainnista riippumatta.

Laitteet

*NordVPN suojaa kaikki laitteesi helposti ja luotettavasti. NordVPN on mahdollista hankkia Windows, MacOs sekä Linux käyttöjärjestelmiin. Nordvpn on saatavilla myös älypuhelimiin sekä tablet tietokoneisiin.
NordVPN palvelun saat kaikkiin tarvittaviin laitteisiin.

Hinta

*NordVPN 1 kuukauden hinta on 10,50€/kk joka hieman hintava.
Hinta on sitä alhaisempi, mitä pidempi tilausjakso on kyseessä. 1 vuoden tilauksen hinta on 6,14€ /kk, 2 vuoden tilauksen hinta 3,50€/kk ja 3 vuoden tilauksen hinta on edullinen eli ainoastaan 2,62€/kk.
Kaikissa sopimuksissa on 30 päivän rahat takaisin takuu.

Parhaat ominaisuudet palvelussa

– Luotettavat ja nopeat yhteydet.
– Erittäin vahva sotilastason salaus.
– Palvelu ei tallenna asiakaslokeja tai seuraa käyttäjiään.
– Mahdollista käyttää 6 eri laitteessa.
– P2P-lataus on sallittu.
– Multi-hop-reititystä on myös mahdollista käyttää.
– 30 päivän rahat takaisin takuu.

Verkkosivut

*NordVPN kotisivut ovat helppokäyttöiset ja asiakasystävälliset. Sivuilta löytää hakemansa tiedot helposti ja nopeasti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta saat apua ongelmaasi nopeasti ja helposti. Asiakaspalvelu auttaa ympäri vuorokauden sekä vuoden jokaisena päivänä.
Tutustu NordVPN palveluihin tästä: *NordVPN kotisivu

PureVPN logo

Yleistä tietoa

PureVPN tarjoaa mailman nopeimmat vpn-yhteydet. Vpn-palvelu on turvallinen ja tarjoaa erittäin hyvän suojan käyttäjälleen. Palvelimia on nykyään 2000 kpl ja ne sijaitsevat 140 eri maassa. Palvelussa on mahdollista käyttää 5 laitetta samanaikaisesti.
PureVPN tarjoaa 256 bittisen salauksen käyttäjilleen. P2P lataukset on sallittu palvelussa. Voit käyttää vpn-palvelua myös suoratoistoon ja katsoa lempiohjelmiasi sijainnista riippumatta.

PureVPN ohjelman etusivu

Laitteet

PureVPN suojaa kaikki laitteesi helposti ja luotettavasti. PureVPN on mahdollista hankkia Windows, Mac, iOS, Android ja Linux käyttöjärjestelmiin. PureVPN on saatavilla myös älypuhelimiin sekä tablet tietokoneisiin. PureVPN palvelun saat kaikkiin tarvittaviin laitteisiin.

Hinta

PureVPN 1 kuukauden hinta on 10,95€/kk joka hieman hintava.
Hinta on sitä alhaisempi, mitä pidempi tilausjakso on kyseessä. 1 vuoden tilauksen hinta on 4,08€ /kk ja 2 vuoden tilauksen hinta on edullinen eli ainoastaan 2,88€/kk.
Kaikissa sopimuksissa on 31 päivän rahat takaisin takuu.

Parhaat ominaisuudet palvelussa

– Luotettavat ja nopeat yhteydet.
– Erittäin vahva 256 bittinen salaus.
– Palvelu ei tallenna asiakaslokeja tai seuraa käyttäjiään.
– Mahdollista käyttää 5 eri laitteessa.
– 31 päivän rahat takaisin takuu.
– P2P lataukset sallittu.
– Rajoittamattomat yhteysnopeudet
– Palvelu ei tallenna asiakaslokeja tai seuraa käyttäjiään.
– Android-käyttäjät voivat turvata Wi-Fi-verkon Internetiin pääsemiseksi yksityisesti

Verkkosivut

PureVPN kotisivut ovat helppokäyttöiset ja asiakasystävälliset. Sivuilta löytää hakemansa tiedot helposti ja nopeasti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta saat apua ongelmaasi nopeasti ja helposti. Asiakaspalvelu auttaa ympäri vuorokauden sekä vuoden jokaisena päivänä.
Tutustu PureVPN palveluihin tästä: *PureVPN kotisivu

JAA ARTIKKELI
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *