Laitenetti liittymä vertailu

Sivulla mainos/affiliate-linkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Laitenetti liittymä

Laitenetti liittymä? Laitenetti liittymä mahdollistaa laitteiden etäohjauksen sekä valvontakameroiden liittämisen verkkoon sellaisissa paikoissa, joissa ei ole muuta internet yhteyttä saatavilla. Laitenetti liittymän avulla voit ohjata monia laitteita ja järjestelmiä. Nykyaikana useat uudet kodin kodin laitteet tulevat olemaan etäohjattavia.

Mihin tarkoitukseen voin käyttää laitenetti liittymää ?

Laitenetin avulla voit kytkeä kodin laitteen tai jopa kotisi valot päälle / pois etäyhteyden avulla esim. ulkomaan matkan aikana.

Laitenetin avulla pääset katsomaan valvontakamerasi kuvaa maailmalta tai voit ohjata rikosilmoitinlaitetta matkalla ollessasi. Voit kytkä rikosilmoitinlaitteen pois päältä jos läheisesi käy sinun asunnossasi matkan aikana auttamassa ja hoitamassa asuntoasi. Sinun ei tarvitse antaa rikosilmoitinlaitteen koodia muille ihmisille koska pystyt hallitsemaan laitetta itse pidemmänkin matkan päästä.

Laitenetti liittymän avulla voit säätää mökin tai muun kiinteistön lämpötilaa, jos sinulla ei ole mahdollista mennä paikan päälle lämpötilan säätöä tekemään.

Voit ohjata laitenetin avulla jopa saunan kiuasta. Saat laitettua saunan sähkökiukaan päälle jo matkalla asunnollesi ja perille päästyäsi pääset suoraan saunan lämpöön ilman ylimääräistä odottelua.

Kuinka hankin laitenetti liittymän itselleni?

Operaattorit * Telia ja * Moi tarjoaa edullisia laitenetti liittymiä kuukausihintaan, joista ei aiheudu sinulle muita kuluja kuin ainoastaan pelkkä kuukausimaksu. Kuukausimaksullinen laitenetti liittymä pitää kulusi kurissa ja sinulle ei tule muita yllättäviä kuluja liittymän käytöstä.

Mikäli hankit rikosilmoitinlaitteen tai valvontakameran kotiisi niin sinun ei kannatta ottaa liittymää asennusliikkeeltä vaan voit hankkia itse sinulle sopivan laitenetti liittymän, ilman hankintaan liittyviä lisäkuluja.

Laitenetti liittymien hintavertailu

Laitenetti keskittäjälle

Keskittäjän etuliittymä

4G-verkonmaksiminopeus 0,256Mbit/s

Nettikotimaassa Rajaton

Viestit Rajaton

Netti EU/ETA-maissa,Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt/kk

Lähetysnopeus (mahdollistaavideokuvan lähettämisen) 5 Mbit/s

4,99€/kk

+ avausmaksu 8,99 €

* Tutustu

Laitenetti

Nettikotimaassa Rajaton

Viestit SMS 0,055 €/kpl, MMS 0,07 €/kpl

Toimii vain Suomessa

Lähetysnopeus 5 Mbit/s

Lähetysnopeus 0,512 Mbit/s

4,00€/kk

* Tutustu

Laitenetti

4G-verkonmaksiminopeus 0,256Mbit/s

Nettikotimaassa Rajaton

Viestit Rajaton

Netti EU/ETA-maissa,Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt/kk

Lähetysnopeus (mahdollistaavideokuvan lähettämisen) 5 Mbit/s

7,99€/kk

+ avausmaksu 8,99 €

* Tutustu