Windows 10 PIN-koodi salasanan tilalle

Windows 10 PIN-koodi

Windows 10 PIN-koodi nopeuttaa ja helpottaa kirjautumista Windows 10 tietokoneeseen. Kun käytät koodia niin sinun ei tarvitse kirjoittaa pitkää salasanaa kirjautuessasi tietokoneelle.

Windows 10 tarjoaa mahdollisuutta kirjautua tietokoneelle useilla vaihtoehdoilla. Voit käyttää perinteistä salasanaa, kuvasalasanaa, koodia, sormenjälkien skannausta tai kasvojen tunnistusta Windows 10 kirjautumiseen.

Kun Windows 10 tietokoneessa on pin-koodin avulla kirjautuminen määritelty, niin se korvaa perinteisen salasanan kirjautuessasi Windows 10 tietokoneeseen. Windows 10 home sekä Windows 10 pro-versiot tukevat kirjautumista PIN-koodilla.

Mikäli päätät ottaa koodin käyttöön niin pidä kuitenkin normaali salasanasi tallessa. Tulet tarvitsemaan salasanaa ohjelmien asentamisessa ja muissa kirjautumista vaativissa tilanteissa. koodi toimii ainoastaan tietokoneen käyttäjätilille sisään kirjautuessa.

PIN-Koodin määritys ja käyttöönotto

Koodi on helposti otettavissa käyttöön tämän ohjeen avulla. Aloita koodin määritys seuraavasti.
Valitse aloitusvalikko ja sieltä asetukset.

PIN-koodi käyttöön

Etsi asetukset valikosta kohtaa tilit ja valitse se.

Windows 10 pin-koodi ja käyttäjätilit asetus

Valitse tilit valikosta kirjautumisasetukset.

kirjautumisasetukset

Etsi kirjautumisasetuksista PIN-koodi ja valitse lisää.

Windows 10 kirjautumisasetuksien määritys

Sinun pitää antaa ensin nykyisen käyttäjätunnuksesi salasana ennen kuin pääset määrittämään käyttäjälle uutta koodia. Anna nykyinen salasanasi ja valitse lopuksi ok.

salasana PIN-koodin tilalle

Lisää uusi PIN-koodi käyttäjätilillesi ja valitse lopuksi ok.

Windows 10 uusi PIN-koodi

Uusi PIN-koodisi on nyt määritelty käyttäjätilillesi.

PIN-koodi Windows 10

Sulje ikkunat ja kirjaudu ulos tietokoneelta. Kokeile nyt toimiiko koodi ja kirjaudu käyttäjätilillesi uudelleen. Sisäänkirjautuessa sinulta kysytään nyt PIN-koodia jolla voit kirjautua tietokoneeseen.

JAA ARTIKKELI
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *