Windows 10 OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto

Microsoft OneDrive pilvipalvelu

Windows 10 OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto on helppoa koska OneDrive on jo valmiiksi sisäänrakennettuna Windows 10 käyttöjärjestelmään. Voit tallentaa tärkeät digikuvat ja tiedostot automaattisesti ja säännöllisesti OneDrive pilvipalveluun. Pilvipalvelun avulla saat varmuuskopioitua sinulle tärkeät tiedostot ja ne ovat turvassa tietokoneesi tai muun tallennuslaitteen rikkoutuessa.

Microsoft OneDrive pilvipalvelu tarjoaa ilmaisen sekä maksullisen vaihtoehdon käyttöösi. Jos sinulla on käytössäsi Microsoft office 365, niin saat 1000Gt tallennustilan käytöösi. Ilmaisen OneDrive tilin tallennustila on ainoastaan 5Gt, joka on melko pieni jos haluat tallentaa suuren määrän digikuvia palveluun.

Windows 10 OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto

Aloitetaan OneDrive pilvipalvelun määrittäminen Windows 10 tietokoneeseen. Käytä Windows 10 käyttöjärjestelmän hakua ja kirjoita hakukenttään OneDrive ja valitse se.

Windows 10 OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto tärkeille tiedostoille

Anna seuraavaksi OneDrive tilin sähköpostiosoite jonka haluat ottaa käyttöön. Jos sinulla ei ole OneDrive pilvipalvelun tiliä luotuna niin luo se ensin jatka sitten tilin määrittämistä Windows 10 tietokoneeseen.

OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto Windows 10 tietokoneessa

Seuraavaksi sinulta pyydetään OneDrive palvelun salasana. Kirjoita salasana ja valitse seuraava.

OneDrive palvelun salasana

Määritä OneDrive kansio tietokoneeseen. Voit vaihtaa kansion sijaintia niin halutessasi. Kansiosta löydät OneDrive pilvipalveluun tallentamasi tiedostot.

Luo oma OneDrive kansio tiedostoillesi

Määritä seuraavaksi mitä haluat tallentaa pilvipalveluun. Valitsemme työpöydän, tiedostot ja valokuvat hakemistot joiden sisältö varmuus kopioidaan OneDrive palveluun.

Windows 10 OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto ja kansioiden valitseminen

Voit lisätä myös muita kansioita myöhemmin pilvipalveluun, joiden sisällön haluat tallentaa palveluun. Saat lisättyä uusia hakemistoja ja kansioita vetämällä haluamasi kansiot OneDrive palvelua varten luotuun kansioon.

Tutustu OneDrive pilvipalveluun

Voit myös jakaa haluamasi tiedostot ja hakemistot muille käyttäjille helposti.

Jaa tiedostot kaverille

Jatketaan pilvipalvelun määrittämistä. Näet tässä miten tiedostosi näytetään OneDrive hakemistossa ja mitä kaikki ikonit merkitsevät.

Valitse OneDrive pilveen tallennettavat hakemistot

Voit käyttää palvelua myös mobiilisovelluksen avulla. Asenna mobiilisovellus puhelimeesi tai tablettiin ja palvelu käyttöön mobiililaiteessasi. Ohitamme tämän vaihtoehdon tällä kertaa.

Voit käyttä pilvitallennusta myös puhelimella tai tabletilla.

OneDrive pilvipalvelun määrittäminen on nyt valmis.

Windows 10 OneDrive pilvipalvelun käyttöönotto

Olet nyt määrittänyt OneDrive pilvipalvelun Windows 10 tietokoneeseen. Voit tutustua palveluun liitettyihin kansioihin valitsemalla avaa oma OneDrive kansio.

JAA ARTIKKELI
2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *