Affiliate kampanjat jotka maksavat hyvän tuoton

Mikä ihmeen Affiliate markkinointi?

Affliate markkinointi eli kumppanuus markkinointi on sellaista markkinointia, jossa mainostetaan jotain tiettyä tuotetta tai palvelua blogissasi, sosiaalisessa mediassa tai jossain tilanteessa sähköpostin välityksellä. Tosin kaikki mainostajakumppanit eivät hyväksy sähköposti markkinointia.

Helpoin tapa markkinoida tuotetta tai palvelua on tehdä julkaisu omalle verkkosivulle.

Kun blogin tai sivuston lukija vierailee mainostamallasi sivustolla tai palvelussa, niin sinulle ei makseta siitä vielä mitään. Lukijan pitää ostaa tuote tai palvelu, niin silloin vasta saat pienen korvauksen myynnistä.

Kumppanuus markkinoinnilla voit tienata hieman ylimääräistä passiivista rahaa sivustollasi.

kumppamuus markkinointi vaatii kyllä hieman vaivaa mutta voit saada siitä kyllä ihan kohtuullisen korvauksen. Eikö se olisi mukavaa jos blogisi myös tuottaisi hieman rahaa sinulle?

Miten kumppanuusmarkkinointi käytännössä toimii?

Affiliate markkinointiin kuuluu useita osapuolia. Kerromme niistä vain lyhyesti.

  1. Sivuston ylläpitäjä eli sinun blogisi. Sinä julkaiset mainokset tai julkaisut tuotteista ja palveluista, joita suosittelet blogisi lukijoille.
  2. Mainostaja joka antaa sinulle mahdollisen markkinointimateriaalin ja maksaa sinulle korvauksen myydyistä tuotteista ja palveluista.
  3. Affiliate verkko eli sivusto joka hoitaa laskutukset ja maksut eli komissiot.
  4. Lisäksi tarvitaan asiakas eli sivustolla vierailevat ihmiset jotka ostavat palvelut ja tuotteet.


Kuinka voin aloittaa rahan tienaamisen Affiliate markkinoinnilla?

Markkinoinnin voi aloittaa siten, että luot tunnukset ja liität blogin affiliate verkostoon.

Liittymisen jälkeen näet kaikki mahdolliset mainostajat, jotka toimivat verkoston kautta. Etsi sieltä itsellesi sopiva mainostaja, jonka tuotteita haluat mainostaa.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan mainostajan, niin voit hakea mukaan mainostajan kampanjaan. Mainostaja joko hyväksyy tai hylkää pyyntösi. Pyyntö käsitellään yleensä vuorokaudessa.

Sitten kun mainostaja on hyväksynyt pyyntöösi niin voit aloittaa markkinoinnin sivustollasi. Näin homma toimii lyhyesti kerrottuna.

Yksi mahdollinen verkosto on sellainen kuin TradeTracker, joka on suomalaisille bloggaajille melko tuttu sivusto. Sivusto on suomenkielinen ja sivusto on helppo käyttää.

Tradetrackerin avulla pääset mainostamisessa alkuun ja opit kuinka mainostaminen blogissasi toimii. Liittyminen palveluun on ilmaista ja sinulle ei tule siitä mitään ylimääräisiä kuluja.

Voit huoletta kokeilla palvelua omaan tahtiisi. Palveluun voi liittyä tästä linkistä:

tradetracker.fi

Toinen affiliate ohjelma mitä voit kokeilla on pureVPN ohjelma.

PureVPN affiliate ohjelma

JAA ARTIKKELI
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *