Elementor – WordPress sivunrakentaja

Elementor

Elementor* on WordPress sivunrakentaja apuohjelma. Elementor lisäosan avulla voit muokata ja lisätä WordPress blogin sivuja, otsaketta, sivupalkkia sekä alatunnistetta mielesi mukaan. Sinulla ei tarvitse olla lainkaan HTML / CSS / PHP / koodaustaitoja, vaan sivun rakentamisen voit tehdä vetämällä ja pudottamalla.

Sivunrakentajassa on monia valmiita toimintoja ja elementtejä, joita voit helposti lisätä blogiisi.

Elementorin avulla voit luoda alkuperäisen näköisiä artikkeleita ja sivuja, jotka ovat ainutlaatuisia verrattuna WordPress teeman mukana tuleviin artikkeleihin / sivuihin.

Blogin muokkaus ei tapahdu WordPressin mukana toimitetussa vakiolohkoeditorissa vaan saat käyttöösi täysin erillisen käyttöliittymän. Liittymän avulla voit muokata ja tehdä sivuja sekä postauksia ja muuttaa sivuston ulkonäköä. Parasta ohjelmassa on se, että Elementor toimii kaikkien WordPress teemojen kanssa.

Header eli sivuston otsake

Voit Elementorin avulla luoda tai muokata blogin otsaketta helposti. Voit tehdä kokonaan uuden otsakeosion, jonka pystyt määrittämään vaikka jokaiselle sivulle erikseen. Otsakkeita voi tehdä useita ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten.

Uuden otsakkeen saat tehtyä helposti joko käyttämällä valmiita pohjia joita Elementor tarjoaa tai vastaavasti voit suunnitella ihan uuden otsakkeen tyhjältä pöydältä.

Kuvassa on muutamia malleja otsakkeista, jotka ovat käytössäsi.

Valitse valmis header pohja ja muokkaa siitä itsellesi mieluisa. Lopuksi liität ja julkaiset vain headerin blogiisi.

Sivun elementit

Valmiita sivupohjia on Elementorissa valmiina, joita voit käyttää apuna omaa sivua tehdessäsi. Voit myös tehdä sivun ihan itse alusta loppuun asti ja käyttää hyväksesi Elementorin useita hienoja toimintoja.

Valmiita sivupohjia
Valmiita sivupohjia, joita voit käyttää.

WordPress sivupalkki ja vimpainalue

Elemetorin avulla voit tehdä uuden sivupalkin ja muokata sitä yhtenä sivuston osana. Voit liittää sivupalkin valitsemallesi sivulle tai artikkeliin halutessasi.

Vimpaimia voit liittää sivustolle haluamallesi paikalle ja julkaista niiden avulla tekstejä sekä kuvia.

Footer eli alatunniste

Footer osioiden kanssa on ihan sama juttu kuin header osioissa eli valmiita pohjia löytyy valmiina tai voit tehdä ihan oman footer osion.

Esimerkkejä footer osion mallipohjista.

Tutustu Elementoriin

Elementorin voit tutustua heidän kotisivuillaan.

*Tutustu Elementor kotisivuun.

JAA ARTIKKELI