Sivulla mainos/affiliate-linkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Operaattorien laitenetti -liittymä vertailu

Laitenetti-liittymä vertailu kannattaa, jotta löydät itsellesi parhaan mahdollisen liittymän. Laitenetti -liittymän avulla voit hoitaa erilaisten järjestelmien etäohjauksen. Laitenetti -liittymät ovat yleensä edullisempia kuin normaalit matkapuhelinliittymät.

Mikäli olet etsimässä liittymää esimerkiksi kodin laitteiden ohjaukseen, niin laiteliittymä sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Laitenetillä liität esimerkiksi riistakamerat, pistorasiat ja ilmalämpöpumput helposti verkkoon sellaisissa kohteissa, joissa ei ole wi-fi verkkoa saatavilla.

Liittymää on yleensä mahdollista käyttää myös rikosilmoitinjärjestelmän ohjaukseen. Liittymä soveltuu myös monien laitteiden varayhteydeksi normaalin internetyhteyden rinnalle.

Laitenetti -liittymät

DNA Laitenetti-liittymä
Laitenetti

3,90 €/kk 12 kuukauden ajan.

jatkossa 4,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Keskittämisetuhinta 1,90 €/kk

Tiedon/kuvan lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva). Netin latausnopeus 0,12 Mbit/s, lähetysnopeus 0,12 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

*TUTUSTU

DNA laitenetti plus
Laitenetti plus

8,90 €/kk 12 kuukauden ajan.

jatkossa 9,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk

Live-videon lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva). Netin lähetysnopeus 5 Mbit/s, latausnopeus 0,5 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

*TUTUSTU

Elisa laitenetti-liittymä
Laitenetti S

3,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Tiedon/kuvan lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva). Netin latausnopeus 0,128 Mbit/s ja lähetysnopeus 0,128 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

*TUTUSTU

Elisa laitenetti m
Elisa laitenetti M

6,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Videon lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva sekä video). Netin latausnopeus 0,256 Mbit/s ja lähetysnopeus 2 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

*TUTUSTU

Elisa laitenetti l
Elisa laitenetti L

8,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Live-videon lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva sekä video). Latausnopeus 0,5 Mbit/s ja lähetysnopeus 5 Mbit/s. Sekä 5 Gt/kk EU-dataa. Toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

*TUTUSTU

Tutustu myös puhelinliittymien vertailuun. Vertailun avulla löydät parhaan puhelinliittymän itsellesi.