Sivulla on affiliate ja mainoslinkejä.

Operaattorien laitenetti -liittymä vertailu

Laitenetti -liittymän avulla voit hoitaa erilaisten järjestelmien etäohjauksen. Laitenetti -liittymät ovat edullisempia kuin normaalit matkapuhelinliittymät. Mikäli olet etsimässä liittymää esimerkiksi kodin rikosilmoitinjärjestelmälle, niin laiteliittymä sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Laitenettiä voit käyttää myös riistakameroissa sekä muissa kodin valvontajärjestelmissä.

DNA laiteliittymä
Laitenetti

3,90 €/kk 12 kuukauden ajan.

jatkossa 4,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Keskittämisetuhinta 1,90 €/kk

Tiedon/kuvan lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva). Netin latausnopeus 0,12 Mbit/s, lähetysnopeus 0,12 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

TUTUSTU

DNA laitenetti plus
Laitenetti plus

8,90 €/kk 12 kuukauden ajan.

jatkossa 9,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk

Live-videon lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva). Netin lähetysnopeus 5 Mbit/s, latausnopeus 0,5 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

TUTUSTU

Elisa laitenetti s
Laitenetti S

3,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Tiedon/kuvan lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva). Netin latausnopeus 0,128 Mbit/s ja lähetysnopeus 0,128 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

TUTUSTU

Elisa laitenetti m
Elisa laitenetti M

6,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Videon lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva sekä video). Netin latausnopeus 0,256 Mbit/s ja lähetysnopeus 2 Mbit/s, toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

TUTUSTU

Elisa laitenetti l
Elisa laitenetti L

8,90 €/kk
Avausmaksu 4,90 €

Live-videon lähetykseen

Laitenetti on tarkoitettu laitteiden etäohjaukseen, esimerkiksi valvonta- tai riistakameraan (kuva sekä video). Latausnopeus 0,5 Mbit/s ja lähetysnopeus 5 Mbit/s. Sekä 5 Gt/kk EU-dataa. Toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa, rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS viestiä.

TUTUSTU